ALTIJD OP ZOEK NAAR DIE “KLIK”

Ik ben zo iemand die van een passie haar levenswerk maakte. Sindsdien mag ik met mijn werk een steentje bijdragen aan het succes van jouw bedrijf. Een volledige shoot voor je nieuwe website, product shots voor je webshop of het vastleggen van die productlancering waar je met je medewerkers al maanden naartoe leeft? Steeds ga ik op zoek naar die klik. Letterlijk én figuurlijk!

Waar die voorliefde voor het beeld vandaan komt? Mijn moeder legde vroeger alle belangrijke gebeurtenissen vast. Dat zorgde voor prachtige herinneringen en veel dankbaarheid. En ik zag het zo’n beetje als mijn missie om andere mensen dezelfde gevoelens te bezorgen. 

Het succesgeheim van een geslaagde foto? Dat is zoveel meer dan licht en compositie. De ideale omstandigheden bestaan niet, dus geloof ik vooral in het moment. Precies zo maak ik het verschil: ik bereid me goed voor, denk mee, en geef tips om tot het beste resultaat te komen. Betrokkenheid pur sang. Efficiëntie en ontzorging.

Wat denk je? Zullen we bij een koffietje de perfecte invalshoek om jouw bedrijf in beeld te brengen bespreken?

ALTIJD OP ZOEK NAAR DAT MOMENT

Naast de professionele zijn er nog veel andere “momentjes” die zorgen voor instant happiness.

Portret van Kristien Mertens

foto by Joshua D’Hondt 

  • een lekker kopje koffie met een goeie babbel “on the side”

  • onverwachte bezoekjes brengen en ontvangen

  • lange wandelingen

  • genieten van de natuur en vogels spotten

  • mijn familie

  • fotoboeken en herinneringen doorbladeren

  • een ontdekkingsreisje naar onbekende oorden

  • kampeer- en andere avonturen

  • muziek

  • eerlijke en oprechte mensen

ALTIJD OP ZOEK NAAR DE PERFECTE TIMING

Afwachten, observeren, zoeken naar die fractie van een seconde waarin het licht net goed zit en die pretlichtjes in de ogen fonkelen. Altijd zoekend naar de gedroomde combinatie van factoren die magie in een moment steken en mijn beeld geslaagd maken.

EFFICIËNTIE. STRUCTUUR. ONTZORGING.

Het is zo belangrijk dat je jezelf en je medewerkers toont op je website en social media. Professionele foto’s geven een inkijk in jouw bedrijf, onderstrepen je vakkundigheid en betrouwbaarheid. Ik denk graag met je mee zodat jouw bedrijf optimaal in beeld komt bij jouw – toekomstige – klanten.