JULLIE FOTOSHOOT? DAT WORDT DIKKE FUN!

Zenuwachtige bruidjes en schuifelende bruidegommen, ze zijn allemaal de lens al gepasseerd. En ze zeggen nadien allemaal hetzelfde: “Dat viel mee!” Een goede voorbereiding is dan ook echt het halve werk en geeft jullie rust op de dag zelf. Daarom is het belangrijk om op voorhand kennis te maken en alles goed door te nemen.

MIJN WERKWIJZE

KENNISMAKEN: zenuwen hoef je niet te hebben. Alles komt goed. Voordat jullie je grote dag aan mij toevertrouwen, maak ik graag eerst kennis met jullie. Een goede babbel onder ons drieën. Jullie vertellen me al jullie verwachtingen en wensen en we lopen even door jullie trouwdag. Ik zal op heel wat belangrijke momenten aanwezig zijn dus is het belangrijk dat jullie me vertrouwen en dat jullie kunnen wennen aan de lens. Al die blije gezichten voor mijn camera, ik kijk ernaar uit!

DE DAG ZELF: een ceremonie waar alle plechtigheden en tederheden uitgesproken worden, een receptie waar iedereen staat te popelen om jullie veel geluk toe te wensen en tot slot een dansfeest waar ik de beste dansmoves opzoek. Die gelukzalige sfeer wordt vereeuwigd. Alle momenten worden zorgvuldig gedocumenteerd.

Fotoshoot
Tijdens de dag doen we een fotoshoot, enkel van jullie twee. Dat pure geluk, die fonkelende liefde leggen we vast op de gevoelige plaat. Dan trekken we erop uit om jullie geluk voor eeuwig vast te leggen. De locatie bespreken we al in de voorbereiding. Zo hoeven jullie enkel te schitteren en volledig jezelf te zijn. Op zo’n drukke en intense dag als jullie trouwdag is dit een moment waarop jullie helemaal jullie ding kunnen doen.

NA JULLIE TROUWDAG: terwijl jullie op die heerlijke roze wolk zitten, ga ik aan de slag met alle foto’s. Hieruit vloeien een fotoboek, een webgallerij en een slideshow. Nu zijn jullie écht helemaal klaar om door het leven te gaan als “de heer en mevrouw” met een prachtig fotoboek om die dag keer op keer weer samen te beleven in jullie zetel.

FOTOREPORTAGES PER THEMA

trouwfotografie

HUWELIJKSFOTO’S

familiefotografie

FAMILIEFOTO’S

kinderfotografie

KINDERFOTOGRAFIE

ALS EEN ACHTERGRONDKOORTJE

Bijna onzichtbaar én toch heel aanwezig.
Zoveel foto’s helpen je om al die mooie momenten, net als een mooi liedje, te herbeleven.